вівторок, 1 листопада 2016 р.

ЛІТО - ЧАС ЯСКРАВИХ ВРАЖЕНЬ,ВІДПОЧИНКУ,ТВОРЧОСТІ.

З першого дня початку роботи пришкільного табору «Ластівка» в гості до «вірного друга» бібліотеки, щодня поспішали вихованці. Весело, цікаво та, як завжди, із користю діти мандрували сторінками книжок, дитячих журналів, приймали участь у вікторинах та конкурсах.
Разом ми розпочали подорож на заходах літніх читань під назвою «Ми  хочемо,  щоб  Ваше  літо  було  книгами  зігріте!».
Найкраще збуджують дитячу увагу та зацікавленість такі заходи, в яких вони самі беруть активну участь – рухливі ігри, інтелектуальні конкурси, вікторини. Тому вся робота проведена в літній період була пройнята елементами гри.
Діти із задоволенням вживалися в образи літературних героїв, відгадували загадки, відповідали на питання вікторин, приймали участь в літературних конкурсах.
Всі заходи проходили за найактивнішої участі дітлахів: кожен намагався показати свою ерудицію, акторські здібності, почуття гумору, що і продемонстрували театралізовані сценки  на новий лад: «Баба Яга та Кощій – охоронці», «Рукавичка» та «Колобок».
Діти були у захваті від  улюблених казок та вирішили спробувати себе в ролі ілюстраторів. Дівчатка та хлоп’ята малювали те, що їм найбільше  запам’яталося з прочитаного та переглянутого.
«Життя дитини повноцінне тільки тоді, коли вона живе у світі казок,  музики, фантазії і творчості» - ці слова сказав великий педагог В. Сухомлинський,  і ми сподіваємося, що кожна дитина відчує себе у «Казковій вітальні» господарем і що все їй тут буде цікаво.

Усім було дуже цікаво та корисно провести літній час у шкільній бібліотеці.
"Баба Яга та Кощій – охоронці"
«Рукавичка»
Юні ілюстратори


Немає коментарів:

Дописати коментар