четвер, 3 листопада 2016 р.

ОКСАМИТОВИЙ СЕЗОН


   Рідне шкільне подвір’я…Скільки б не пройшло часу, але так хочеться, щоб воно з кожним роком ставало ще красивішим, затишнішим, по-домашньому теплим, перетворювалось дійсно в Куточок Краси.
 Протягом останніх років учні разом із вчителями турботливо доглядали за квітами та культурними насадженнями на подвір’ї школи.
А в цьому році стартував загальношкільний еко-проект «Оксамитовий сезон», в якому беруть участь учні 1-11 класів, батьки, вчителі та всі працівники школи. Еко-проект планується провести у два етапи, восени та навесні. Кожен клас створює свій власний квітковий дизайн з певною тематикою та задумкою.
«Бузкове диво хочемо бачити не тільки у Павлишській школі В. Сухомлинського, а й на території школи № 5!» - заявляють учні. І тому Бузкову алею вийшли висаджувати одинацятикласники (класний керівник – Коваленко В. П.), малеча 3-Б класу (класний керівник – Шаповал Т. Д.) та шкільний бібліотекар Алєксєєнко Л.В.
  Це тільки перші успішні кроки у створенні краси навколо, попереду багато ідей, творчих задумів та прогресивної роботи.
  Адже всім дуже хочеться, щоб шкільне подвір’я ще більше зачаровувало, вабило до себе, було місцем відпочинку, дарувало насолоду не лише дбайливим господарям школи, а й усім мешканцям нового міста.

Немає коментарів:

Дописати коментар